UA-99007703-1 InterMetalMet – IMM
 

НАШИТЕ УСЛУГИ

 
 
imm catalog final

За Интерметалмет

.

ИнтерМеталМет е компанија која е ребрендирана во 2012 година. Почнавме со 5 вработени и малку механизација и машини. Денес броиме над 30 вработени, голем опсег на механизација, од типот на камиони со дигалки, виљушкари, платформи. Располагаме и со машина за ребрување на лим. Главни дејности на компанијата се изведба на челични конструкцииза магазини, хали, деловни објекти, покривачки работи,лимарски работи, браварски и занаетчиски работи и производство и монтажа на пвц и алуминиумска столарија.

100%

Завршени објекти

35

Вработени

15

Возила и Машини

8

Тековни Објекти